Congres

Het BZB-Fedafin-congres is uitgegroeid tot een onmisbaar event in de financiële sector. Met meer dan 1.200 bezoekers uit de financiële sector is het congres niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een uitgelezen plaats om te netwerken. Wij tellen in de tussentijd al af naar de tweedaagse editie op 16 & 17 oktober 2024!

Presentaties

Download via onderstaande link de presentaties van de voorgaande congresedities.

Download presentaties

Opnames

Wil je graag de plenaire sessie van het laatste congres nog eens herbeleven? Of kon je niet aanwezig zijn op ons congres? Bekijk hier dan de presentaties en debatten van de verschillende sprekers. 

Bekijk de opnames hier

Word sponsor

Een partnership vormt de ideale gelegenheid om je diensten te promoten bij de tussenpersoon in bank én verzekeringen. Er zijn talrijke formules om ons event te ondersteunen en je krijgt er heel wat voor terug. Interesse? Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Foto's

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Herbeleef de voorbije edities van het BZB-Fedafin-congres aan de hand van onze fotoalbums.

Bekijk de fotoalbums

Het was echt prachtig georganiseerd, al één van de beste georganiseerde conferenties die ik heb meegemaakt. Ik ga regelmatig spreken, maar dit doorstond zelfs moeiteloos de vergelijking met conferenties van de Europese Commissie of het Parlement!

  • - Tom Van Dyck, Liedekerke Advocaten

Aftermovies BZB-Fedafin-congres