Ledenvoordelen

Een lidmaatschap is snel terugverdiend. BZB-Fedafin zit regelmatig samen met diverse partijen om bijkomende voordelen te onderhandelen. Hieronder kan je alvast een opsomming terugvinden van onze ledenvoordelen. BZB-Fedafin-leden kunnen zich inloggen op de website en deze voordelen onmiddellijk aanvragen.

 • Tot wel 21% korting op diverse automerken
 • Korting op beheerskosten (Attentia) en een uitzonderlijk verlaagd tarief (SD Worx) bij sociale secretariaten
 • Compenseer je CO2-uitstoot met Climate Neutral Group
 • 10% korting op de DORI-abonnementsprijs
 • Tot 35% korting op maaltijdcheques, ecocheques en ticket sport & cultuur van Edenred
 • 10% permanente korting op kantoorbenodigdheden van Otto Office
 • Korting van €10 per 100 liter dankzij Wex
 • Korting op een groepspolis rechtsbijstand bij ARAG
 • Korting op groepspolissen beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en cyberveiligheid bij AIG
 • 12,5% korting op al je abonnementen bij TelSmart
 • 15% korting op de Louise-basislicentie van WeGroup (levenslang!)
 • 10% korting op de maandelijkse licentie en 10% op de opstartkosten bij Protime
 • 50% korting op WIS (Wikitree) gedurende 1 jaar
 • 10% korting op de diensten van Complius
 • 10% korting op de diensten van Artisteeq en 5% korting op de marketingdiensten

 Automerken

Als lid van BZB-Fedafin geniet je een fikse korting op het al dan niet volledige aanbod van één van de volgende merken:

 Website voor de makelaar

Een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van je website is een investering in de toekomst van je kantoor. Het helpt je niet alleen om professioneel voor de dag te komen, maar biedt ook de tools en ondersteuning die nodig zijn om in een competitieve markt te groeien en te bloeien. 

 Sociaal secretariaat

BZB-Fedafin heeft uiterst voordelige beheersvergoedingen voor u onderhandeld bij twee sociale secretariaten: Attentia & SD Worx.

 Maaltijd-, eco- en cheques sport & cultuur

Als lid geniet je van korting op de aankoop van elektronische maaltijdcheques, ecocheques en cheques sport & cultuur van Edenred.

 Partner in compliance

Zie je soms het bos door de bomen niet meer door met alle regelgeving? Denk maar aan AML, IDD en GDPR. Complius staat je bij in het compliant maken van je kantoor en je cliëntendossiers. 

 Verzekeringsplatform DORI

DORI is ontworpen om de professionele distributeur van levensverzekeringen digitaal te ondersteunen bij de dagelijkse werking van zijn kantoor. Zo komt er veel meer tijd vrij voor je commerciële werking en het onderhouden van de relatie met je eindklant.

 Telefoniesoftware

Als moderne makelaar moet je vandaag in staat zijn om van overal te kunnen werken zoals je dat op kantoor kan. Dit wil zeggen dat jij en je medewerkers vanop eender welke plaats snel en eenvoudig moeten kunnen communiceren met klanten en medewerkers.

Oproepen ontvangen en weer doorschakelen, uitbellen met het bedrijfsnummer vanop eender welke locatie kan nu zorgeloos met het MyTelSmart platform.

 CO2-compensatie

Compenseer de CO2-uitstoot van je kantoor en medewerkers met de CO2-tool van Climate Neutral Group en steun enkele mooie projecten. Na betaling van je compensatie ontvang je een certificaat.

 Verzekeringen

Als lid kan je intekenen op de groepspolissen die BZB-Fedafin heeft afgesloten inzake rechtsbijstand, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en cyberveiligheid. Zo betaal je een voordelige premie en ben je zeker dat de polis aangepast is aan je activiteit als tussenpersoon.

 Tankkaart

De zakelijke WEX tankkaart zorgt voor gemak, kostenbesparing en 24/7 controle op je brandstofkosten.

 Kwalitatieve vergelijker verzekeringswaarborgen

WIS is een kwalitatieve vergelijker van verzekeringswaarborgen en verzamelt, verwerkt en structureert honderdduizenden pagina's algemene voorwaarden. Op die manier kan je als verzekeraar focussen op wat belangrijk is, nl. goed advies verlenen aan de klant.

 Kantoor

Bestel je kantoormateriaal en koffie met een aanzienlijke korting.

 Je archief digitaal beschikbaar 24/7

Documenten en dossiers worden niet meer altijd op papier verwerkt, maar een volledige digitale werking is ook nog niet voor iedereen mogelijk. Youston bewaart niet alleen je papieren archief, maar zorgt er ook voor dat je documenten altijd digitaal beschikbaar én bewerkbaar zijn. Op eender welk moment, van op eender welke plaats.

 Digitaal verzekeringsplatform

Technologie is niet meer weg te denken, ook niet in de verzekeringswereld. Digitaliseer mee samen met WeGroup, geniet van een verhoogde productie en minder administratie.