IDD-gedragsregels

BZB-Fedafin stelt verzekeringstussenpersonen diverse modeldocumenten ter beschikking om hen te ondersteunen bij het naleven van de gedragsregels.

Modeldocumenten BZB-Fedafin (clean)

BZB-Fedafin houdt haar modeldocumenten up to date. Naar aanleiding van de praktijkgids en de inspecties door de FSMA werden ze aangepast.

Modeldocumenten BZB-Fedafin (met track changes)

Wil je graag zien welke wijzigingen er recent werden aangebracht in de modeldocumenten? Je kan hier de aangepaste versies met track changes terugvinden. Op die manier kan je in één oogopslag zien welke aanpassingen er werden gedaan in de modeldocumenten.

Aandachtspunten bij het gebruik van de modeldocumenten

Deze toelichtingsnota bevat een aantal aandachtspunten bij het gebruik van de modeldocumenten.

Schema voor het gebruik van de modeldocumenten

Aan de hand van dit schema weet je welk document je op welk moment nodig hebt of ter beschikking moet stellen van de klant bij de verkoop van een product.

Integratie in Brio4You

Je kan de modeldocumenten ook integreren in de Brio4You tool. Dit kan je doen via volgende link: Brio4You. Via de downloadbutton kan je de handleiding terugvinden.

Omdat bij de modeldocumenten op onze website bijkomende commentaar is opgenomen, raden we je aan deze basismodeldocumenten ook te downloaden en erbij te nemen.  

Let wel, de aangepaste documenten kunnen voorlopig nog niet geïntegreerd worden in Brio4you.