Testimonials

Wat zeggen onze leden over ons? Lees hieronder enkele getuigenissen!

De systematische implementatie van nieuwe en complexe regelgeving vraagt een beroepsplatform dat ons daarin begeleidt. De praktische invulling ervan en opleiding van BZB-Fedafin daaromtrent is onontbeerlijk, evenals de behartiging van onze belangen bij de wetgevende instanties.

  • - Jean-Paul Maroy, bankagent en verzekeringsmakelaar

BZB-Fedafin (onder)steunt haar leden op een fantastische manier. De mensen van BZB-Fedafin zijn zeer professioneel en bekwaam.

  • - Gunther Lavaert, bank- en verzekeringsagent

Als zelfstandig bankagent focus je vooral op je cliënteel. Vandaar de noodzaak van BZB-Fedafin, die onze persoonlijke en collectieve belangen behartigt op de momenten die er toe doen.

  • - Dries De Koker, bankagent en verzekeringsmakelaar

Wij als JVB Verzekeringen hebben nood aan correct en snel advies inzake verzekeringsbemiddeling, wetgeving, regelgeving, etc. Bij BZB-Fedafin worden we écht geholpen. Snel, correct en steeds met als doel het probleem op te lossen. Ik kan BZB-Fedafin enkel maar aanraden. Bedankt voor jullie service.

  • - Frederic Croske, verzekeringsmakelaar

Ik ben lid sinds 1997 en heb nog geen minuut spijt gehad. BZB-Fedafin staat haar leden bij met raad en daad, in goede en kwade dagen.

  • - Johnny Gouwy, verzekeringsmakelaar

In het verhaal van ING & Record Bank heeft BZB-Fedafin haar meerwaarde bewezen. Voor het eerst werd een ‘gedragscode’ opgesteld en aanvaard. Dankzij dit initiatief konden meerdere bankagenten rekenen op een gunstige regeling.

  • - Francis Vuylsteke, bankagent en verzekeringsmakelaar

BZB-Fedafin is een krachtige vertegenwoordiger en een ruggensteun in moeilijke tijden.

  • - Eric Van Cauter, bank- en verzekeringsagent

In een veranderend bankenlandschap met steeds wijzigende complexere regels is BZB-Fedafin voor mij het baken. Zij helpen ons in contractuele beslommeringen met de principaal, zorgen voor nuttige opleidingen en interessante ledenvoordelen.

  • - Immanuel Anthierens, bank- en verzekeringsagent