gruststeller bij grust Brugge

Profiel

- Je behaalde een bachelordiploma met PCP-attest. - Je ervaring in de verzekeringssector, beheersplatformen en insurtechs draag je mee in je rugzak als een pluspunt. - Je zet graag je tanden in een toegewezen project. Troeven als gestructureerd, efficiënt en proactief denken helpen je hierbij. - Je werkt ordelijk en vergeet de kleine lettertjes niet te analyseren. - Je kan het niet laten om advies te geven. En je kan dit op een gestructureerde, gemotiveerde en professionele manier. - Sociale, hippe vogels voelen zich het beste in ons warme nest. - Je bent een teamspeler: je bent collegiaal en kan vlot met anderen samenwerken.

Aanbod

- We bieden een voltijdse job. Deeltijds of 4/5de valt uiteraard te bespreken. - We voorzien een meer dan marktconforme verloning, ruim aangevuld met extralegale voordelen. - We helpen je een hoger niveau te bereiken door persoonlijke begeleiding en opleidingen. - Je wordt opgenomen in een team waar volgende waarden hoog aangeschreven staan: betrouwbaarheid, professionalisme, hulpvaardigheid en gedrevenheid. - Ben je een kei in scannen? Jammer. Dan ben jij niet degene die we zoeken. Al onze kantoren zijn namelijk volledig digitaal en worden ondersteund door geselecteerde insurtechs, waaronder onze eigen digitale assistent Gaston. Bij ons hoef je dus geen schrik te hebben om elke dag in het printkot te belanden.

Regio

Brugge

Contact

Voel je wat voor onze aanpak? Overtuig ons waarom jij het verschil kan maken en bezorg je CV en motivatiebrief aan gunther@brugge.grust.be